26-11-’19 Theatershow Paniek in de Feestfabriek

Theatershow Paniek in de Feestfabriek Vriezenveen Sand FotografieTheatershow Paniek in de Feestfabriek Vriezenveen Sand FotografieTheatershow Paniek in de Feestfabriek Vriezenveen Sand Fotografie

PANIEK IN DE FEESTFABRIEK is spetterende sinterklaasshow met live-muziek, dans én theater voor jong en oud. De show is voor en door Sinterklaasfans uit Vriezenveen en omgeving gemaakt en zit vol humor en ouderwetse sinterklaasgezelligheid.

“In de Feestfabriek van Sinterklaas is De Band van Sinterklaas druk bezig het feest van Sinterklaas voor te bereiden. Zo oefenen de Muziekpieten nog een laatste liedje, dansen de Danspietjes zich alvast warm en testen de Zangpieten nog even hun microfoons. Alles lijkt zo goed als klaar voor het grote feest. Zelfs Piet Agoras, de ietwat verstrooide Piet die uitvindingen doet om het feest van Sinterklaas nóg feestelijker te maken, lijkt alles onder controle te hebben. Met trots laat hij de andere Pieten zien met welke uitvindingen hij Sinterklaas wil verrassen. Wat te denken van een megatronische confettiverspreider of van zijn allernieuwste pepernotenformule? Maar waarom doet Piet Agoras zo geheimzinnig over dat ene apparaat? Wat is dat voor een gek ding? Of zou daar iets mis mee zijn? Wanneer de Pieten van De Band van Sinterklaas erachter komen dat het geheimzinnige apparaat grote problemen veroorzaakt, raken ze in paniek. Kan het Sinterklaasfeest nu nog wel doorgaan? “.

Dinsdagavond 26 november zijn er foto’s gemaakt van deze fantastisch show, deze zijn hieronder te bekijken. Na afloop was er nog een meet and greet met sinterklaas.

Als u alle foto’s hebt bekeken, kunt u onderaan naar de volgende pagina gaan om nog meer foto’s te bekijken.

(Indien u op een foto staat die gepubliceerd is en u dit liever niet wil. Neem dan contact op via het contactformulier.)