Welkom op mijn website,

Ik ben Kevin Sand en ben in het jaar 1989 geboren en woonachtig in Rijssen. Naast mijn werk als productvoorbereider heb ik een eigen bedrijf opgezet voor fotografie. Fotograferen is sinds mijn puberteit een grote rol gaan spelen in mijn leven, eerst met een compact camera maar al snel overgestapt naar spiegelreflex.

Na een lange tijd van “oefenen” op vrienden, familie en tijdens evenementen heb ik besloten om ook “vreemden” te gaan fotograferen. Dit was in het begin een beetje spannend, maar is echt ontzettend leuk om te doen. Ik vind iedere fotoshoot dan ook een klein feestje en geniet er volop van. Naast het fotograferen in de studio ga ik er ook buiten graag op uit. De natuur heeft zoveel moois te bieden, ik leg dat graag vast!

In februari 2014 heb ik Sand Fotografie opgericht om mijn hobby wat professioneler aan te kunnen pakken. Sinds de oprichting heb ik weer ontzettend veel geleerd door ervaring, feedback en “learning on the job”. Toch blijf ik bewust klein en lokaal met mijn bedrijfje. Het is en blijft een semi-professionele hobby die ik naast mijn reguliere baan kan uitoefenen. Dit geeft mij dan ook de kans om de vergoedingen die ik vraag voor mijn fotoshoots te investeren in materiaal. Zo kan Sand Fotografie zich blijven ontwikkelen en verbeteren.

Neem rustig een kijkje op de website om een impressie te krijgen. En wie weet zie ik u voor mijn lens. Heb je vragen, opmerkingen of feedback voor me? Ik hoor het graag!

Groetjes Kevin